trivago on palkinnut hotellin
Parhaat Hotellit Kalajoki (kunta)

Kilpailut / polttariohjelma

Print

Paintball-värikuulasota

Värikuulapelit sopivat yritystapahtumiin, polttareihin, syntymäpäiviin, läksiäisiin, ym. Peliä pelatakseen ei tarvitse olla ammattisotilas, vaan laji sopii kaikille, myös naisille. Pelin luonteeseen kuuluu, ettei kaikkien tarvitse hyökätä eturintamassa, vaan osa joukkueesta voi jäädä esim. puolustamaan lippua. Kasaa joukko kokeiluhaluisia ihmisiä ja tutustu lajiin!

Mitä on Paintball?
Paintball on ns. "isojen poikien ampumisleikki", jota voi pelata jokainen halukas riippumatta sukupuolesta saati fyysisestä kunnosta. Pelaaja saa oman hiilidioksidikaasulla toimivan värikuula-aseen ja suojamaskin. Ase ampuu ohutkuorisia värikuulia, joiden sisällä on myrkytöntä luonnossa hajoavaa "maalia". Kun kuula osuu pelaajaan, se jättää väriläiskän vaatteeseen. Värin saa vaatteista helposti pois pesemällä

Pelin eri muotoja on runsaasti, mutta yleisemmät pelit joita pelataan ovat ns. "lipun ryöstö" tai "last man standing" Pelaajat jaetaan kahteen tasaväkiseen joukkueeseen, jotka erottaa helposti erivärisistä hihanauhoista. Hyvä joukkueen koko on esim. 5 pelaajaa per joukkue. Peliä pelattaessa joukkueet yrittävät "eliminoida" vastustajan pelaajat ampumalla heihin väriläiskän.

Ohjattu paintball ryhmille:

Hinta 40 € / hlö. Sis. maastopuvut, opastus, pelinveto, aseet, maskit, 200 kuulaa (per setti). Lisävärikuulat 7 € / 100 kuulaa. Ryhmänkoko 4-50 hlöä. Kesto 1-2 h.

Vuokrapelin säännöt

Pelin tavoite on vastustajan pelaajien eliminointi ja oman osuman välttäminen! Pelit pelataan kahden joukkueen kesken. Ennen aloittamista joukkueet menevät aloituskolmioon, josta lähdetään liikkeelle kun peli alkaa. Kun pelaaja on saanut osuman joko itseensä tai aseeseensa, on hänet eliminoitu. Jos osunut kuula ei     kuitenkaan hajoa, voi pelaaja jatkaa. Kun pelaaja on eliminoitu, on hänen käveltävä (käsi ylhäällä) lyhintä reittiä pelialueen ulkopuolelle ja PIDETTÄVÄ     MASKI PÄÄSSÄ niin kauan kunnes peli on ohi! Jos kuulat loppuvat kesken pelin, voi niitä hakea lisää joukkuetovereilta jotka ovat vielä pelissä mukana.

Vuokraus   

Jokainen HSOP:lta varusteet vuokrannut pelaaja pelaa peliä omalla vastuullaan. Jos jokin vahinko sattuu, on pelaaja vakuutettu vain hänen henkilökohtaisella vakuutuksellaan!

Vuokrauksen aikana rikkoontuneet tai kadonneet varusteet on korvattava HSOP:lle uuden vastaavan arvosta. Jos varusteen rikkoontuminen johtuu kulumisesta tai valmistusviasta, ei korvausta vaadita.

Vuokrattavat varusteet ovat täysin turvallisia ja helppokäyttöisiä. Maski suojaa pelaajan silmät, kasvot ja korvat. Kaasupulloissa on vakiovarusteena ylipainesuojalevy joka päästää kaasun turvallisesti ulos, jos paine pullossa kasvaa liian suureksi.

Vuokra-aseet ovat Inferno-merkkisiä ja ne ovat suunniteltu juuri vuokrauskäyttöön. Aseen lippaaseen sopii n.200 kuulaa ja yhdellä kaasupullon täytöllä ampuu n. 500-800 laukausta.


Vuokrapaketti

ase: Inferno puoliautomaatti

maski: Diablo v'force Armour

kaasupullo: 12/20 oz suomessa hyväksytty

hinta / hlö: kauden 2015 hinnat! 35€/hlö

maastopuku / hlö: 5 €

värikuulat: 7 €/100kpl

pelikentät: Kalajoki

 

"Konekivääri"

Tälle kesälle ryhmällä on mahdollisuus varata peleihin myös käyttöön täysautomaatti ase joka antaa uutta sisältöä peleihin. 

Lisähinta peruspakettiin 50 € + lisäkuulat 5,-/100kpl.

 


 

Hiekka- /talviolympialaiset "tiimikisat"Kuvaus: tiimikisat

Testaa oman ryhmäsi nauruhermot ja leikkimielisyys hullunhauskoissa hiekka- tai lumiolympialaisissa. Olympialaiset ovat järjestettävissä niin kesä- kuin talviaikaankin.
Ryhmä jaetaan joukkueisiin, jotka kilpailevat olympiamitaleista. Tosin lopussa palkitsemme kaikki omalla mitalilla.

Lajeina mm. köydenveto, munankanto, maastogolf, tandemhiihto, lumikenkäviesti, pussijuoksuviesti, sumojuoksu, potkukelkkakisa jne.

Hinta: 20 €/henkilö, 15 €/henkilö (yli kymmenen hengen ryhmä)

kesto 1 – 2 tuntia

ryhmän koko 4 -> 100

 Rodeohärkärodeo

Mekaaninen, hurjasti liikkuva härkä sekä puhallettava areena ovat mainio ohjelmanumero polttareihin, vierailuihin sekä illanviettoihin. Säädämme pyörimisvauhdin ja nyökkäyksen ratsastajan toivomusten mukaan. Vauhti on säädettävissä etanavauhdista rodeoammattilaisen harjoitusvauhtiin. Ohjaajalla on ohjauslaite, josta härän vaikeutta ja liikkeitä voidaan hallita. Härkä pysäytetään välittömästi kun henkilö putoaa kyydistä.

Hinta: 175 €/30 min. 275 €/tunti (sis alv.)

Voit myös tilata härän ja härän pyörittäjän haluamaasi paikkaan hintaan 600 €/2 h + kilometrikorvaus. Lisätunnit: 100 €/tunti

 Jättinyrkkeily
Kuvaus: nyrkkeily

Loistava kokonaisuus niin aikuisille kuin lapsillekkin. Kehä toimii jättinyrkkeilykehänä hanskojen kanssa, sekä pomppulinnana lapsille. Kokonsa ansiosta sopii suurille ryhmille ja saa aikaan isot naurut niin yleisölle kuin kehään nouseville. Puhallettava nyrkkeilykehä on noin 9 x 9 metrinen 8-kulmainen pomppulinna, jossa on ja niiden välissä köydet.

Hinta: 125 €/30 min. 200 €/tunti (sis alv.)

Jättihanskanyrkkeily tatamilla ilman nyrkkeilykehää:

Hinta: 80 €/30 min. 150 €/tunti (sis alv.)

 SumopainiKuvaus: sumo

Sumopaini ei ole jättänyt yhtäkään ryhmää kylmäksi. Painijat saavat ylleen massiiviset sumopainipuvut ja asiaan kuuluvat päähineet. Tunne on todella hulvaton, kun mikään liike ei ole enää itsestäänselvyys. Ja ei muuta kuin ottamaan kaverista mittaa. (Myös lasten sumopainipuvut saatavilla)

Varoitus, jos kaadut maahan, ylösnouseminen voi ollakin kovempi urakka kuin äkkiä arvaatkaan! Kaiken tämän ”tuskan” korvaa se, että pääset kerrankin heittelemään kaveriasi pitkin tatamia. Ja vaikka kaveri pääsisi yllättämään ja kaatuisi päällesi, et tunne sitä juuri missään! Sumotuomari tietenkin valvoo tilannetta, ettei homma karkaa käsistä!

Hiki virtaa ja naurua riittää!!!!
Sumopainiin voi halutessaan liittää JÄTTIHANSKANYRKKEILYN! 

Hinta: 150 €/tunti (sis alv.)

ryhmän koko vähintään 4 hlö

 Sähköautorata racing

Joka kodin suosikkileikkikalu illanviettoihin ryhmän käytössä ohjaajan opastuksella. 20 metriä pitkä rata tarjoaa ohituspaikkoja, mutkia ja pitkiä suoria sekä ulosajoja. Aloitamme ajot rataan ja autoihin tutustumisella jonka jälkeen jokainen ajaa aika-ajosuorituksen. Aika-ajo ratkaisee varsinaisen kisan lähtöjärjestyksen. A-finaalin voittaja pokaa isoimman pokaalin ja pääsee maistamaan kuohuviiniä.

Hinta: 80 €/30 min. 150 €/tunti (sis alv.)

 Hyper HockeyKuvaus: Hyper Hockey

Hyper Hockey lätkäpeli on 5 henkilön joukkueissa pelattava istumalätkäpeli. Pelissä on saatu jääkiekon vauhti ja viihde puristetuksi 8 x 3 metrin kaukaloon. Meteli yltyy korvia hipovaksi pelin päästyä kunnolla vauhtiin. Tarvittaessa tuomari talon puolesta.

Hinta: 150 €/tunti (sisältää varusteet ja alv.)

ryhmän koko 10 ->

 

 


 

Kuplafutis

 

Kuplafutiksen perusidea on täysin sama kuin perinteisessä jalkapallossa. Enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Normaalista jalkapallosta poiketen pelaajat saavat kuitenkin ylleen ilmatäytteiset kuplapallot, jotka tuovat peliin hieman lisähaastetta, suojaten samalla pelaajan vartaloa lantiosta ylöspäin. Tässä lajissa kaatuminenkin on hauskaa. Pelikenttänä toimii Safaritalon läheisyydestä löytyvä tekonurmella varustettu Event Park Arena, joka tarjoaa turvalliset sekä hauskat puitteet lajille. Soveltuu 6-40 hengen ryhmille. Pelin lomaan kuuluu virvoitusjuomat. Aktiviteetin kesto noin 2h. Kuplapalloja voit myös vuokrata meiltä omiin tapahtumiisi.

 

Hinta: 40€/hlö.  Vuokrahinta 50€/kpl/päivä.Putki futis

Putki-Futis on hauska joukkue peli, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaa vastakkain. Pelaajat pitävät  kiinni putkesta, joka liikkuu pelikentän halki tuen varassa. Pelissä siis ei juosta pelikentällä niinkuin tavallisessa futiksessa, vaan jokainen liikkuu kentällä sivuittais suuntaisesti putken varassa. Pelissä tunteet nousevat  kun hiekka lentää ja jalkapallosta on kova kisa, kumpi joukkueista tahkoaa enemmän maaleja. Tuomari tuomaroi kisaa tiukasti, ja välttämättä keltaisilta korteiltakaan ei vältytä, mikäli kädet irtoavat pelin kuumetessa putkista.

Hinta:150€/h tai 80€/puoli tuntia

 


 

Wc-pytty racing

Sähkömoottorilla varustetut vessanpytyt tarjoavat ainutlaatuisen ja hullunhauskan vaihtoehdon kilpailuhenkisille seurueille. 

Hinta: 150 €/ryhmä (sisältää palkinnot kolmelle parhaalle)

ryhmän koko 2-20 hlöä

 


 

Polkuauto racing

Aidot ruismoottorilla toimivat polkuautot ovat lähtövalmiina polkuautokilpailuun. Kilpailupaikkana toimii Särkkäin formularata.   

Hinta: 100 €/ryhmä (sisältää kypärän, polkuauton käytön, ajanoton, palkinnot ja alv.)

ryhmän koko 2-50 hlöä

 


 

KIN-BALL

Hauskaa pompottelua ystävien parissa! Tätä hienoa peliä pelataan yhtäaikaisesti kolmella joukkueella käyttäen jättimäistä, 1,8 metrin OMNIKIN Ultra -palloa.

 

Syöttävä joukkue määrää vastaanottavan joukkueen vapaasti kahdesta muusta joukkueesta. Valitun joukkueen täytyy saada pallo kiinni ennen kuin se koskettaa maata tai lattiaa ja tämän jälkeen syöttää pallo uudestaan valitsemalleen joukkueelle. Jos joukkue epäonnistuu pallon kiinniotossa, toiset joukkueet saavat yhden pisteen. Pelaajat voivat käyttää koko kehoa pallon kiinniottamiseen ja ilmassa pitämiseen, mutta vain yläkehoa syöttämiseen. Joukkueeseen kuuluu neljä pelajaa, joten pelin aikaan saamiseksi tarvitaan 12 henkilöä. Jättipalloilla saadaan todella haastavia, mutta yksinkertaisia syöttelypelejä. Pallon koko ja keveys näiden yksinkertaisten sääntöjen avulla mahdollistaa kaikkien joukkueen jäsenten osallistumisen peliin, kaikkien täytyykin osallistua jotta pallon saa pidettyä ilmassa.

 

Hinnat: (sis. ohjaus ja alv.)

100 € / puoli tuntia

150 € / tunti

 


 

Juoksubenji

Erittäin hauska tapa kilpailla ystävien kanssa juoksuvoiman herruudesta. Juoksubenjissä on tarkoituksena päästä kipuamaan mahdollisimman pitkälle, kunnes benjiköysi alkaa vetämään takaisin päin, jolloin ei voi sanoa muuta kun "Nyt se on menoa". Benjijuoksu sopii erittäin hyvin polttaripäivän ohjelmanumeroksi ja tapahtumapäivän kilpailuihin.

 

Hinta: 175 €/tunti 100 €/30 min.

 

Vuokraus

 

Toimitamme haluamaasi tapahtumaan käyttöön benjijuoksun sekä opastamme sen käytössä. Hinta sopimuksen mukaan.

 


 

Tarkkuusammunta

 

Keskittymistä, tasapainoa, itsensä hallintaa! Kilpailuhenkisyyttä, yhdessä tekemistä, elämyksiä!

Eko-Aims-tarkkuusammunta  tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina Eko-Aims on ehdottoman turvallinen ja ympäristöystävällinen, täysin luoditon ja meluton. Laji sopii kaikenikäisille, huippu-urheilijoista harrastajiin. Suosittelemme tarkkuusammuntaa erilaisiin tilaisuuksiin ja yritysten asiakastapahtumien sekä virkistyspäivien ohjelmanumeroksi!

 

Hinta: 150 €/tunti, 80 €/30 min

 


 

Kiipeily

 

Ohjattu kiipeilykoulu Safaritalolla:

Ohjatun kiipeilyn avulla pääset kokeilemaan omia rajojasi turvallisessa ympäristössä Safaritalon seinällä joka on n.7 m korkea. Oppaan opastuksella tutustutaan kiipeilyvarusteisiin ja turvalliseen toimintaan seinällä, jonka jälkeen aloitetaan seinän valloitus. Kiipeily on myös erinomainen kuntoilulaji jossa tulee esille etenkin vartalonhallinta ja kestävyys. Kiipeily tapahtuu ulkotiloissa. Soveltuu parhaiten lapsille ja nuorille.

Hinta: 1-5 hlö 30,-/hlö   6-10 hlö 25,-/hlö yli 11 hlöä 20,-/hlö 

 

Korikiipeily:

Korikiipeily on hauska ja erittäin mukaansa tempaava kiipeilykokemus! Korikiipeilyssä kiipeilijä kokoaa allensa mahdollisimman monta koria joiden päällä hänen tulee pysyä kaatumatta mahdollisimman pitkään huojuvien korien päällä! Soveltuu parhaiten lapsille ja nuorille.

Hinta: 1-5 hlö 30,-/hlö   6-10 hlö 25,-/hlö yli 11 hlöä 20,-/hlö

 


 

GolfkouluKuvaus: golf

Tervetuloa uuden kiehtovan harrastuksen pariin, josta löydät varmasti haastetta pitkäksi aikaa. Golfin suosio Suomessa on kovasti kasvussa, niinpä on korkea aika tutustua lajin perusteisiin oppaan johdolla
Hiekkasärkkien upealla Golfkentällä. Golfkoulun päätteeksi pienet puttikilpailut harjoitusgreenillä!

Hinta: 30 €/henkilö

kesto n. 2 tuntia

ryhmän koko 2 –>

 


Valorastisuunnistus

Tämä jännittävä seikkailu Hiekkasärkillä sopii erinomaisesti suurille ryhmille.
Kerää työporukkasi kasaan ja lähtekää ottamaan mittaa toistenne suunnistustaidoista!
Valorastisuunnistus tapahtuu PIMEÄSSÄ. Suunnistajat varustetaan otsalampuilla ja kartoilla. Jos pelottaa liikaa, voi suunnistaa myös pareittain. Rastit ovat maastossa ja myrskylyhtyjen valo ilmoittaa niiden paikan.

hinta alkaen 300 €/ryhmä

kesto n. 2 tuntia

ryhmän koko 2 – 100 hlö

 


 

Hockey Stick -game

Mikäli sinulle on jo tuttu meidän hyperhockey minimaila jääkiekkopeli, niin tähän lajiin ei enää riitä minimailat! XXL-kokoisilla ilmapuhallettavilla jääkiekkomailoilla saadaan hullunhauska joukkuepeli aikaiseksi. Joukkueet pelaavat vastakkain toisen joukkueen maaliin, mutta yhdellä mailalla voi jopa pelata neljä henkilöä. Tässä pelissä muuten tulee lämmin jo itse mailaa kannatellessa ja sen kanssa juostessa.

Hinta: 150€/h, 80€/30min

 

Alppicurling


Alppicurling on koko perheen peli tai hauskaa kisailua aikuisten kesken. Peli sopii lähes kaikille ikään ja tasoon katsomatta. Pukkaa vastustajan kiekko pois pelialueelta ja rohmua pisteitä vastajoukkueen nenän edestä! Tämä kyseinen jääpeli muistuttaa säännöiltään hieman petankkia. Kuka hallitsee pelitaktiikan ja kenellä on paras heittotuntuma?

Hinta: 150€/h, 80€/30min

 

 

 
Joomla 3.0 templates | © 2013 Hiekkasärkkien ohjelmapalvelut Oy. All rights reserved.